Asunto Oy Jyväskylän Kultaniitty rivitalot (2021)

Niittytien varteen nousee kesällä 2021 kaksi yksikerroksista rivitaloa (talot B ja C) ja niihin valmistuu yhteensä seitsemän harkiten suunniteltua kolmen tai neljän huoneen valoisaa perheasuntoa. Materiaaleihin ja sisustusratkaisuihin voit vaikuttaa vielä rakentamisen aikana.

Talo B huoneistot

Kolmen perheen rivitalo, johon valmistuu 3-4 huoneen perheasuntoja. Hulppeat huoneistonlevyiset, lasitetut terassit tuovat oleskelutiloihin luonnonvaloa iltapäivästä aina auringonlaskuun saakka. Terassi on iso, rauhallinen kesähuone ja mukavampi kuin osaat odottaakaan.

Talo C huoneistot

Puistoon rajoittuva neljän asunnon valoisa rivitalo, jossa ulkoilureitti lähtee lähes kotiovelta. Kolme kolmiota ja talon suurimmassa, päätyhuoneistossa voit valita, haluatko kaksi vai kolme makuuhuonetta. Lasitetut terassit kaikissa asunnoissa. Molemmat rivitalot valmistuvat kesällä 2021.

loistokoti-kultaniitty-turvallinen-kavelymatka

Palvelut kävelymatkan päässä

Alakouluun ja päiväkotiin on alle kilometrin turvallinen kävelymatka. Sama matka tulee lähikauppaan ja pizzaravintolaan. Lähes vieressä ovat myös Seppälän alueen kattavat kaupan palvelut.

loistokoti-kultaniitty-kuntoiluvaylat

Ulkoilumaastot alkavat kotioveltasi

Ulkoiluun on tarjolla sekä Tourujoen että Palokkajärven suositut rantaraitit. Lohikosken puolentoista kilometrin mittainen valaistu kuntopolku lähtee tontin rajalta, pallokenttä on vajaan kilometrin päässä.

Start typing and press Enter to search