Loistokotien rakentajat

Loistokotien rakentajat ovat pitkän linjan suomalaisia rakentamisen ammattilaisia. Lähes sama porukka on rakentanut koteja jyväskyläläisille yli kaksikymmentä vuotta. Tällä kertaa työn alla on As Oy Kultaniitty Lohikosken Niittytiellä. Vastavalmistuneessa luhtitalossa vapaana on kaksioita ja kolmioita, rakenteilla olevissa rivitaloissa 3-4 huoneen perheasuntoja, joihin pääsee muuttamaan kesällä 2021.

loistokoti-jari-niskavaara

Jari Niskavaara

Joukkueen vääpeli huolehtii siitä, että rakennuksella on kaikki tarvittava saatavilla ja työ sujuu. Viihtyy paitsi työmaalla myös mökilla tai lätkäkatsomossa.

Rakentaja ja yrittäjä

Jari Niskavaara on pitkän linjan rakentaja ja yrittäjä. Tehtyään useita vuosia rakennustöitä hän perusti Jyväskylän Kattourakointi Oy:n vuonna 1989. Asuntoja jyväskyläläisille Niskavaaran yhtiö on rakentanut jo neljännesvuosisadan, viisitoista vuotta markkinointinimenä on ollut Loistokoti. Kohteet ovat pääosin rivitaloja muutamalla pienkerrostalolla täydennettynä.

Vuosittain valmistuu kymmenkunta uutta Loistokotia.

– Voisimme toki tehdä enemmänkin. Kuitenkin panostamme mieluummin laatuun kuin määrään.

loistokoti-ville-jarvinen

Ville Järvinen

Off road- aktiivi, muttei mikään tuppisuu. Ville on alituinen höpöttäjä ja tiimin promoottori – pystyy muuten puhuessaankin tekemään töitä.

loistokoti-leo-jarvinen

Leo Järvinen

Off road -mies 2. Ei ihan samanlainen juttukone kuin veljensä. Järvisen veljekset ovat Jarin enon poikia eli melkein samaa perhettä.

loistokoti-tuomas-niskavaara

Tuomas Niskavaara

Vääpelin oma poika tunnetaan ja tiedetään ”Fisuna”. Loistokotien rakentamisen välissä Tuomas harrastaa salibandya ja ninjailua.

Start typing and press Enter to search