Laadun takana ovat hyvät yhteistyökumppanit

Sisustussuunnittelija Marika Kurki

Olen oppinut, miten tärkeää on esteetön sekä esteettisesti kaunis ympäristö ihmisten arjessa, miten paljon niillä vaikutetaan ihmisten hyvinvointiin ja arjessa selviämiseen. Työssäni saan suunnitella hyvin erilaisia koteja ja tiloja erilaisiin tarpeisiin. Joskus toimeksianto voi olla pieni yksityiskohta kodissa tai koko talon sisustussuunnittelu tai ison julkisen tilan sisustussuunnittelu.

KallioTaivas – Kivimies Harri Pohjalainen

Hyvä koulutuspohja ja vuosienkaan työkokemus ei automaattisesti takaa laadukasta ammattitaitoa. Koko ’matkan’ ajan on oltava mielenkiinto mukana. Itsensä kehittämisestä on tehtävä elämäntyö – jokainen päivä, työkohde, asiakas ja piha on erilainen ja työtilaus uniikki.

Sydämen on oltava ’pelissä’.

Puustelli – Paras osa kotia

Puustelli tunnetaan korkealuokkaisista tuotteista sekä ainutlaatuisesta ALL Inclusive -konseptistaan. Puustelli- keittiö syntyy yhdistämällä toimivimmat ja laadukkaimmat ratkaisut yksilöllisten tarpeidesi mukaiseksi kokonaisuudeksi. Keittiömme kestää aikaa ja elämää.

Stark – Ammattilainen asialla

STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta.  Kattava tuotevalikoimamme ja Suomen suurin noutopiha, sekä täsmällinen ja joustava logistiikka palvelevat niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin uudisrakentajia, saneeraajia ja remontoijiakin.

Parkettiasennus Ari Tuominen

Parkettiasennus Ari Tuominen on lattiatöiden erikoisosaaja. Tarjoamme monipuoliset lattiatyöt aina vanhojen lattioiden kunnostustöistä uuden parketin tai laminaatin asennukseen. Palvelemme pääasiassa kotitalouksia Jyväskylän alueella. Suoritamme kaikki työmme ammattilaisen tarkkuuttaa ja huolellisuutta vaalien.

ISOVER – Suomalaiset eristeet

ISOVER-eristeet ovat tehty lähellä ja kotimaisella työllä soveltumaan suomalaisiin olosuhteisiin. Kotimaisuuden merkkinä ISOVER-eristeillä on Avainlippu. ISOVER-eristeet on valmistettu ja kehitetty Suomessa, joten ne sopivat suomalaisiin oloihin. Eristeet valmistetaan Hyvinkäällä ja Forssassa, ja ISOVER onkin yksi näiden kaupunkien suurimpia työnantajia.

GRAM – Kodinkoneet

GRAM tunnetaan kylmälaitteista, mutta se myy ja markkinoi nykyään kaikenlaisia kodinkoneita yksityisille kotitalouksille Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. GRAM tunnetaan myös tuotteista, jotka helpottavat kuluttajien arkea ja luovat positiivisia elämyksiä keittiössä. GRAM keskittyy laatuun ja kestävyyteen sekä ympäristöä säästävien ja toimivien, ajatonta pohjoismaista muotoilua edustavien kodinkoneiden suunnitteluun.

OPKK – Osuuspankin Kiinteistökeskus

OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP-Kiinteistökeskuksia on yhteensä 48 ja toimipaikkoja noin 170. Alueellisesti OP-Kiinteistökeskuksen toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään.

Arkkitehtipalvelu

Arkkitehtipalvelu Oy tuottaa monipuolisia suunnittelupalveluita luotettavasti ja tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti ja on edelläkävijä 3D-tietomallipohjaisessa suunnittelussa. Asiakaslähtöisyys on pohjana innovatiiviselle suunnittelutyölle. Toimiston henkilökunnalla on pitkä suunnittelukokemus laajoista ja haastavista projekteista, ja yrityksessä pystytään ratkaisemaan vaativimmatkin suunnittelutehtävät.

Herrasen Putki – Putkityöt Jyväskylässä

Herrasen Putki Oy toteuttaa LVI-työt laadukkaasti. Kattavan kokemuksemme avulla pystymme toteuttamaan LVI-työt nopeasti ja kestävästi. Teemme kattavasti niin asennukset, huollot kuin korjauksetkin – niin uudiskohteisiin kuin saneerattaviin kiinteistöihin. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita Jyväskylän, Muuramen ja Laukaan alueella.

Veikko Selkee Ky – Maanrakennus- ja maansiirtotyöt

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa maanrakennuspalvelua yli 30 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset sekä julkinen sektori, joita palvelemme Jyväskylässä ja lähialueilla. Teemme erilaisia maanrakennus- ja maansiirtotöitä monipuolisesti. Hoidamme esimerkiksi pihatyöt, tasaustyöt, kunnallistekniset työt sekä maa-ainestoimitukset ammattitaidolla.

Sähkönikkarit – Sähkösuunnittelut ja -asennukset

Sähkönikkarit hoitaa monipuoliset sähköalan palvelut kattavasti suunnittelusta toteutukseen. Asiakaskuntamme koostuu pääosin rakennusliikkeistä, talopakettien valmistajista sekä kotitalouksista. Kilpailuvahvuuksiamme ovat erityisesti sähköalan laaja asiantuntemus sekä kokonaisuuksien hallinta myös suurissa rakennusprojekteissa.

Ota yhteyttä

Hei! Tuliko mieleesi kysymys? Jätä viesti niin otamme sinuun sähköpostitse yhteyttä pikimmiten!