Asukkaan silmin – ja vähän extraa

Loistokoti-yrittäjä Jari Niskavaara ajattelee asumista ja rakentamista asiakkaan näkökulmasta, tulevan asukkaan silmin.

Senpä vuoksi asuntokauppaan liittyy aina paljon muuta kuin seinät, lattiat ja katto. Rakentaja yrittää toteuttaa asukkaiden toiveet suunnitteluvaiheesta viimeistelyyn saakka. Usein tarjolla on myös jotakin ekstraa, jota asiakas ei usein tiedä edes ostaneensa.

Mitä aikaisemmin ostaja tekee päätöksen Loistokodista, sitä suurempi mahdollisuus hänellä on vaikuttaa tulevan asuntonsa ilmeeseen ja jopa huoneratkaisuihin. Ostajan apuna on hänen niin halutessaan sisustussuunnittelija. Tulevan asuinympäristön viihtyisyydestä pitää huolta pihasuunnittelija. Samaan aikaan, kun viimeinen asunto tontilla valmistuu, myös pihat istutuksineen valmistuvat odottamaan uusien asukkaiden hellää huolenpitoa.

Esimerkki asukkaiden saamasta bonuksesta on Korppumäen Loistokoti-rivitalojen yhteyteen valmistunut hulppea grillikatos, jonka rakentaja Jari Niskavaara sanoi ideoineensa ja rakentaneensa pihamaalle viettävään töyrääseen hetken mielijohteesta.

Tästä komentokeskuksesta on ilo johtaa esimerkiksi taloyhtiön pihatalkoita. Tai muuten vain istahtaa kesäiltana naapuriporukalla heittämään huulta grilliherkkujen käristessä hiilloksella.

Rakenteilla olevan ja osittain jo valmiin Palokan Kotipolun asukkaat saavat pihaansa yhteisen grillikodan.

Start typing and press Enter to search