Jokainen asunto tehdään kuin itselle

Teemme jokaisen asunnon vimosen päälle

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, sillä jokainen tekemämme asunto on sellainen, että voisimme muuttaa siihen itsekin. Siksi meillä ei ole tarvetta kiirehtiä, vaan teemme rauhassa jälkeä, joka kelpaa myös omalle kriittiselle silmälle. Loistokodit on tehty viimeisen päälle.

Asiakas tehdään tyytyväiseksi omalla työllä

Haluamme tehdä Loistokotien asukkaat, asiakkaamme tyytyväisiksi. Pintoihin ja yksityiskohtiin on mahdollista vaikuttaa aina muuttopäivään asti. Asuntojen pohjaratkaisut ja toimivuus ovat harkittuja ja materiaalit laadukkaita. Kun asiakas on tärkein koko henkilökunnalle, myös sisäinen laadunvalvonta toimii tiimin kesken.

Energiatehokasta ja edullista asumista

Kiinnitämme erityistä huomiota asumismukavuuden lisäksi myös taloudellisuuteen. Tarkastamme esimerkiksi jo rakennusvaiheessa koko rakennusvaipan tiiviyden erillisellä ilmatiiveysmittauksella, johon kuuluu myös lämpökamerakuvaus. Kaikki vuodesta 2016 valmistuvat kohteemme varustetaan huoneistokohtaisilla lämmönmittauksilla.

Tuttu porukka työmaalla kuin työmaalla

Huolehdimme korkeasta laadusta tekemällä kaikki kohteemme samalla työporukalla. Oma henkilökuntamme tekee taloissa kaiken muun paitsi sähkö-, putki- ja maarakennustyöt, joissa käytämme luotettavia, hyväksi havaittuja alihankkijoitamme. Loistokodit rakentaa Jyväskylän Kattourakointi Oy, joka on tehnyt kattotöitä vuodesta 1989 ja toiminut rakentajana vuodesta 2004.

Ota yhteyttä

Hei! Tuliko mieleesi kysymys? Jätä viesti niin otamme sinuun sähköpostitse yhteyttä pikimmiten!