Asunto Oy Palokan Kotirinne

Laadukas ja ekologinen hirsinen rivitalokoti keskellä palveluita.

Oletko haaveillut hirsisestä kodista mutta tarvittavien palveluiden saatavuus ja omakotitalon kustannukset sekä ylläpito tuovat liikaa haasteita arkeen. Kotirinteen Loistokodit Jyväskylässä Palokan Haukkamäessä on Sinun ja perheesi valinta.

Loistokoti rakentaa Palokan Haukkamäkeen 32 hirsistä modernia ja viihtyisää rivitalokotia.

Talot nousevat länteen laskeutuvaan rinteeseen, jossa kotisi pihaan ja terasseille aurinko paistaa esteettä koko päivän.

Ekologinen

Kotimainen hirsi on luonnonmukainen ja erittäin laadukas rakennusmateriaali, joka kestää isältä pojalle. 

Loistokoti

Tunnetusti luotettava, laadukas, persoonallinen ja kodikas. Vimosen päälle Loistokoti.

Parasta Palokkaa

Päiväkoti, koulu, Palokankeskuksen päivittäispalvelut ja Kirrin liikekeskus ovat turvallisen kävelymatkan päässä.

Haukkamäki on parasta Palokkaa.

Kotirinne valmistuu Jyväskylän pohjoispuolelle, n. 10 minuutin ajomatkan päähän Jyväskylän keskustasta. Polkupyörän selässä Jyväskylän keskustaan pääsee turvallisesti alle puolen tunnin. Koulut, päiväkodit, Palokan liikekeskus, apteekki, kampaamot ym. palveluja kävelymatkan päässä. Kouluihin turvalliset kävelytiet. Ulkoilureitit, marja- ja sienimaastot alkavat miltei kotiovelta. Laajavuoren kattavat liikuntamahdollisuudet myös lähellä.

Kun lapset viihtyvät, kaikki viihtyvät.

Kotirinteen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota lasten viihtyvyyteen. Hyvätasoiset leikkipaikat ja hyvin varustellut oleskelualueet luovat mainiot puitteet lapsiperheiden arkeen. Kalliotaivas Oy:n suunnittelemat pihat istutuksineen valmistuvat asuntojen kanssa samaan aikaan.

Tilavia ja personoitavia perheasuntoja.

Valittavanasi on todellisia perheasuntoja, 87,5 neliön 3h + k + s, 93 neliön 4h + k + s sekä hulppea 112,5 neliön 5 h + k + s. Hinnat vaihtelevat 300 000 – 400 000 euroon. Kotien materiaalivalintoihin pystyt helposti vaikuttamaan, jokainen Loistokodin ostanut voi suunnitella näköisensä kodin sisustussuunnittelija Marika Kurjen avustuksella.

Ensimmäiset kodit valmistuvat kesäksi 2023.

Kotirinteeseen valmistuu yhteensä 4 taloa joihin 32 uutta kotia. Rakentaminen alkaa keväällä 2022 ja ensimmäiset uudet hirsiset Loistokodit valmistuvat kesällä 2023.

Lämpöä ja puuntuoksua.

Hirsi on suomalaista puuta, joka kestää sukupolvelta toiselle. Ekologinen, massiivinen seinärakenne tasapainottaa lämmön ja ilmankosteuden vaihteluita. Hirsi on lämmin ja aito luonnonmateriaali, jonka hiilijalanjälki on pieni ja se sitoo hiilidioksidia kaksinkertaisen määrän painoonsa nähden. Hirsikoti on arvovalinta, jota lapsesi ja lastenlapsesikin arvostavat.

Loistokoteja.

Loistokodit ovat tunnetusti laadukkaasti rakennettuja, persoonallisia ja kodikkaita. Viimeisen päälle tehdyssä Loistokodissa nautit helposta elämästä, harkituista yksityiskohdista ja modernista varustelusta. Pihasuunnittelu Kalliotaivas Oy, Puustellin kiintokalusteet, laadukkaat Gramin kodinkoneet.

Kuvat

Jokainen asunto tehdään kuin itselle.

Olemme ylpeitä työmme jäljestä, sillä jokainen tekemämme asunto on sellainen, että voisimme muuttaa siihen itsekin. Siksi meillä ei ole tarvetta kiirehtiä, vaan teemme rauhassa jälkeä, joka kelpaa myös omalle kriittiselle silmälle. Loistokodit on tehty viimeisen päälle.

Haluamme tehdä Loistokotien asukkaat, asiakkaamme tyytyväisiksi. Pintoihin ja yksityiskohtiin on mahdollista vaikuttaa aina muuttopäivään asti. Asuntojen pohjaratkaisut ja toimivuus ovat harkittuja ja materiaalit laadukkaita. Kun asiakas on tärkein koko henkilökunnalle, myös sisäinen laadunvalvonta toimii tiimin kesken. Parhaaseen palokkaan, aurinkoiseen rinteeseen rakennettavan Asunto Oy Jyväskylän Haukkapuron rakennustyöt ovat käynnissä.

Ensimmäinen odotettu, yksitasoinen hirsinen Loistokoti-rivitalo valmistuu kesällä 2023. Kotirinteeseen valmistuu yhteensä 4 taloa joihin 32 uutta upeaa hirsikotia. Talot nousevat länteen laskeutuvaan rinteeseen, jossa kotisi pihaan ja terasseille aurinko paistaa esteettä koko päivän. Rakenteilla on nyt vimosen päälle harkittuja ja toteutettuja hirsisiä Loistokoteja!

Kotirinteen Esittely ja myynti:

OP Koti Keski-Suomi
Soita: 010 256 5950

Haukkapuro – Huoneistot

Asuntojen hinnat ovat alustavia (19.9.2022) ja saattavat muuttua materiaalikustannusten noususta. Asunnon hintaan sisältyy oma n. 7,5 m2 lämmin varasto. Autokatospaikat (nrot. 7-14) erillisosakkeina 9000 €/kpl. Autokatospaikat lämpötolpalla (nrot .3-6) erillisokkeina 3000€/kpl.

loistokoti-haukkapuro-a1

A1 » 4-5h+kt+s
111,5 m²
mh. 412.550€

loistokoti-haukkapuro-a2

A2 » 3h+kt+s
87,5 m²
mh. 323.750€

loistokoti-haukkapuro-a3

A3 » 4h+kt+s
95,0 m²
mh. 351.500€

loistokoti-haukkapuro-a4

A4 » 4h+kt+s
95,0 m²
mh. 351.500€

loistokoti-haukkapuro-a5

A5 » 4h+kt+s
95,0 m²
mh. 351.500€

loistokoti-haukkapuro-a6

A6 » 4h+kt+s
95,0 m²
mh. 351.500€ 

loistokoti-haukkapuro-a7

A7 » 3h+kt+s
87,5 m²
mh. 323.750€

loistokoti-haukkapuro-a8

A8 » 4-5h+kt+s
111,5 m²
mh. 412.550€

Start typing and press Enter to search