Loistavat referenssit.

Tälle sivulle olemme koonneet jo rakennettuja ja myytyjä Loistokodin vimosen päälle rakentamia kohteita menneiltä vuosilta.

Loistokodin asunnot ovat taattua suomalaista timpurintyötä, paikanpäällä harkiten ja viimeisen päälle tarkasti rakennettuja. Loistokotien laadusta vastaavat myös luotettavat ja huolella valitut yhteistyökumppanit. Loistokodeilla on hyvä maine; ne ovat suosituilla alueilla, niissä on viihtyisää ja edullista asua ja ne säilyttävät arvonsa, jos jonakin päivänä päädyt myymään kotisi.

loistokoti-kultaniitty-1

Lohikosken Kultaniityn luhtitalo

Asunto Oy Jyväskylän Kultaniitty on rakentumassa Lohikosken pientalovaltaiseen kaupunginosaan vain parin kilometrin päähän Jyväskylän ydinkeskustasta.

loistokoti-kultaniitty-rivitalo-1

Lohikosken Kultaniityn rivitalo (2021)

Niittytien varteen nousee kesällä 2021 kaksi yksikerroksista rivitaloa (talot B ja C) ja niihin valmistuu yhteensä seitsemän harkiten suunniteltua kolmen tai neljän huoneen valoisaa perheasuntoa. Materiaaleihin ja sisustusratkaisuihin voit vaikuttaa vielä rakentamisen aikana.

loistokoti-referenssi-kotipolku

Palokan Kotipolku (2019)

Palokan Kotipolun rivitalokortteli kertoo tärkeimmän rakentamiemme Loistokotien laadusta. Jokainen asunto on sellainen, että voisimme muuttaa siihen itse. Olemme tehneet hosumatta ja harkitusti koteja, jotka kelpaavat paitsi omalle kriittiselle silmälle myös vaativalle asiakkaalle. Loistokodit on tehty viimeisen päälle – ja valmiiksi asti.

loistokoti-lassenpolku-lauranpolku-mallikuva-1

Palokan Lassenpolku & Lauranpolku rivitalot (2018/2019)

Palokan Kotipolun Loistokodit ovat persoonallisia, laadukkaasti rakennettuja, kodikkaita kaupunkiasuntoja rauhallisella asuinalueella. Nauti helposta elämästä, harkituista yksityiskohdista ja modernista varustelusta.

loistoti-elinanrinne

Palokan Tuomaksenrinne & Elinanrinne rivitalot (2016/2017)

Palokan Tuomaksenrinne ja Elinanrinne taloyhtiöt valmistuivat vuonna 2016 ja 2017.  Yhteensä upeita ja kodikkaita rivitalohuoneistoja valmistui 17 kappaletta, joissa laatu on varmaa Loistokodin priimaa.

 

Start typing and press Enter to search