Asunto Oy Jyväskylän Kultaniitty

Asunto Oy Jyväskylän Kultaniitty on rakentumassa Lohikosken pientalovaltaiseen kaupunginosaan vain parin kilometrin päähän Jyväskylän ydinkeskustasta.

Loistokoti-tiimi rakentaa omalle tontille, osoitteeseen Niittytie 1 yhteensä kolme laadukasta asuintaloa. Kaksikerroksinen luhtitalo (Talo A) Lahjaharjuntien varressa on valmis. Talossa on seitsemän asuntoa; viisi reilunkokoista kaksiota ja kaksi kolmiota.

Luhtitalon jälkeen Niittytien varteen nousee kaksi yksikerroksista rivitaloa (talot B ja C) ja niihin yhteensä seitsemän harkiten suunniteltua kolmen tai neljän huoneen valoisaa perheasuntoa. Rivitalojen rakentaminen on alkanut ja ne valmistuvat kesällä 2021, minkä jälkeen alue on valmis. Materiaaleihin ja sisustusratkaisuihin voit vaikuttaa vielä rakentamisen aikana.

Kultaniitty sijoittuu nimensä mukaisesti erinomaiselle paikalle, loivaan rinteeseen, jota aurinko kultaa koko päivän.

Lähellä ovat erinomaiset ulkoilureitit sekä Palokkajärven ja Tuomiojärven parhaat uimarannat. Seppälän ja keskustan erinomaiset palvelut löytyvät parin kilometrin säteeltä. Päiväkotiin ja alakouluun pääsee turvallisesti kävellen.

Nämäkin Loistokodit tiimi toteuttaa viimeisen päälle niin, että itsekin voisi niihin asettua asumaan.

loistokoti-kultaniitty-1

Luhtitalon huoneistot

Pienen perheen unelma luhtitalossa. Kultaniityn luhtitalo on erinomainen esimerkki ammattitaitoisesta suunnittelusta ja taloudellisen tehokkaasta toteutuksesta. Jokainen neliö on tarkkaan harkittu ja viimeistä listaa myöten osa täydellistä Loistokotia. Kun tämä yhdistelmä on tarjolla Lohikosken luonnonläheisessä ympäristössä hyvien palvelujen tuntumassa,
voitko kodiltasi enemmän vaatia.

Kultaniityn kolmioissa toinen makuuhuone toimii yhtä lailla koululaisen lukupesänä kuin aktiivisen lapsettoman perheen työ- ja vierashuoneena. Myös eläkepäivät sujuvat vaivattomasti väljässä Loistokoti-kolmiossa.

Jopa kaksio voi olla valoisa ja kodikas. Asuitpa sitten yksin tai kaksin. Loistokodin kaksiot ovat paljon enemmän kuin niiden neliöt antavat ymmärtää. Lasitettua parveketta voit käyttää joko vain leppoisaan oleskeluun tai viihtyisänä viherhuoneena.

Luhtitalon valokuvia

loistokoti-kultaniitty-turvallinen-kavelymatka

Palvelut kävelymatkan päässä

Alakouluun ja päiväkotiin on alle kilometrin turvallinen kävelymatka. Sama matka tulee lähikauppaan ja pizzaravintolaan. Lähes vieressä ovat myös Seppälän alueen kattavat kaupan palvelut.

loistokoti-kultaniitty-kuntoiluvaylat

Ulkoilumaastot alkavat kotioveltasi

Ulkoiluun on tarjolla sekä Tourujoen että Palokkajärven suositut rantaraitit. Lohikosken puolentoista kilometrin mittainen valaistu kuntopolku lähtee tontin rajalta, pallokenttä on vajaan kilometrin päässä.

Start typing and press Enter to search