Tutustu kohteisiin.

Jos haluat tutustua Loistokodin rakentamiin asuntoihin, ota yhteys urakoitsija Jari Niskavaaraan ja sovi tapaaminen. Loistokodin valmiisiin rivitaloihin voit ulkoapäin tutustua esimerkiksi Palokan Haukkamäenkujalla, mihin rakentajat palaavat nyt rakenteilla olevan Lohikosken Kultaniityn valmistuttua. Lohikoskella tarjolla on sekä luhtitalo- että rivitalokoteja.

loistokoti-kultaniitty-1

Lohikosken Kultaniityn luhtitalo

Asunto Oy Jyväskylän Kultaniitty on rakentumassa Lohikosken pientalovaltaiseen kaupunginosaan vain parin kilometrin päähän Jyväskylän ydinkeskustasta.

loistokoti-kultaniitty-rivitalo-1

Lohikosken Kultaniityn rivitalo (2021)

Niittytien varteen nousee kesällä 2021 kaksi yksikerroksista rivitaloa (talot B ja C) ja niihin valmistuu yhteensä seitsemän harkiten suunniteltua kolmen tai neljän huoneen valoisaa perheasuntoa. Materiaaleihin ja sisustusratkaisuihin voit vaikuttaa vielä rakentamisen aikana.

Loistokodin laatua.

Loistokodin asunnot ovat taattua suomalaista timpurintyötä, paikanpäällä harkiten ja viimeisen päälle tarkasti rakennettuja. Loistokotien laadusta vastaavat myös luotettavat ja huolella valitut yhteistyökumppanit. Loistokodeilla on hyvä maine; ne ovat suosituilla alueilla, niissä on viihtyisää ja edullista asua ja ne säilyttävät arvonsa, jos jonakin päivänä päädyt myymään kotisi.

Palokan Kotipolku

Palokan Kotipolun rivitalokortteli kertoo tärkeimmän rakentamiemme Loistokotien laadusta. Jokainen asunto on sellainen, että voisimme muuttaa siihen itse. Olemme tehneet hosumatta ja harkitusti koteja, jotka kelpaavat paitsi omalle kriittiselle silmälle myös vaativalle asiakkaalle. Loistokodit on tehty viimeisen päälle – ja valmiiksi asti.

Kotipolun neljässä rivitaloyhtiössä on yhteensä 34 perheasuntoa. Tuomaksenrinne ja Elinanrinne valmistuivat ensin, Lassenpolku ja Lauranpolku niiden jälkeen. Kesällä 2019 koko alue oli jokaista leikkipaikkaa ja grillikotaa myöden valmis ja näyttämisen arvoinen kokonaisuus. Loistokoti-tiimi on syystäkin ylpeä työnsä laadusta.

Palokan Kotipolku esittelyvideo

loistokoti-lassenpolku-lauranpolku-mallikuva-1

Palokan Lassenpolku & Lauranpolku rivitalot

Palokan Kotipolun Loistokodit ovat persoonallisia, laadukkaasti rakennettuja, kodikkaita kaupunkiasuntoja rauhallisella asuinalueella. Nauti helposta elämästä, harkituista yksityiskohdista ja modernista varustelusta.

loistoti-elinanrinne

Palokan Tuomaksenrinne & Elinanrinne rivitalot 

Palokan Tuomaksenrinne ja Elinanrinne taloyhtiöt valmistuivat vuonna 2016 ja 2017.  Yhteensä upeita ja kodikkaita rivitalohuoneistoja valmistui 17 kappaletta, joissa laatu on varmaa Loistokodin priimaa.

 

Start typing and press Enter to search