Kultaniityn koteihin

…pääsee kesäkuun loppuun mennessä.

Lohikosken Kultaniityn luhtitalon työt ovat edenneet helpon talvenkin ansiosta aikataulussa ja asukkaat pääsevät kesällä uusiin koteihinsa.

loistokoti-kultaniitty-jyvaskylä

Rakentajat saivat tehdä raskaat runkotyöt räntäsateilta suojassa teltan alla, mutta nyt teltta on purettu pois ja talo ulkopuolelta katseiden ihailtavissa: iloinen ja värikäs valopilkku Lahjaharjuntien – Niittytien maisemassa. Sisustustyöt ovat hyvässä vauhdissa, Puustellin kalusteita ja Gramin koneita päästään asentamaan huhti-toukokuun vaihteessa.

– Talvi meni täysin suunnitelmien mukaan runkotöitä tehden. Kalusteiden osalta tehtaalla on ollut viikon, parin viivettä, mutta se ei aikataulua romuta. Töitä riittää ja ne jatkuvat keskeytyksettä: esimerkiksi laatoitukset, maalaustyöt, sähkö- ja lvi-asennukset. Asukkaat pääsevät täysin valmiisiin Loistokoteihinsa kesäkuun loppuun mennessä, urakoitsija Jari Niskavaara myhäilee.

loistokoti-kultaniitty-jyvaskylä  loistokoti-kultaniitty-jyvaskylä

Luhtitaloon valmistuu kaksi kolmiota ja viisi väljää kaksiota. Huoneistoista pari on jo myyty ja muissakin on ehdollisia varauksia. Kiinnostus on herännyt, kun talon ilme on nähtävissä ja koivikon  takaa vilahteleva Palokkajärvi vapautumassa jääpeitteestä.

– Monilla ostajaehdokkailla on vielä nykyiset asuntonsa myymättä. Esimerkiksi vanhojen omakotitalojen kauppa ei ole kaikkein helpointa, Niskavaara pohtii.

 

Syksyllä, luhtitalon asuntojen valmistuttua Loistokoti-tiimi pääsee naapurissa rakentamaan kahta yksikerroksista rivitaloa, jotka valmistuvat kesällä 2021.

Loistokodin Kultaniityn luhtitalo on rakennettu Telinekatajan suojan alla vimosen päälle.

Start typing and press Enter to search