Loistokodin Jari odottaa futsalfinaalia!

Urheiluhenkisenä rakentajana Loistokoti tukee useita urheiluseuroja, joista ajankohtaisia ovat muun muassa Kampuksen Dynamon pudotuspelit Futsal-Liigassa ja uuden Kiri2020 alkava pesiksen suomensarja.

KaDy kaatoi puolivälierissä Mad Maxin Valkeakoskelta otteluvoitoin 2-0  ja aloitti Futsal-liigan välierät niukkaakin niukemmalla 2-1 kotivoitolla Tornion Palloveikkoja vastaan. Viikonloppuna 8-9.5. KaDy matkaa Tornioon ToPVn vieraaksi. Ohjelmassa on vierasottelu  lauantaina sekä tarvittaessa myös sunnuntaina. Toinen peleistä on voitettava, jos aikoo jatkaa matkaa peräseinään saakka. Futsal-liigan välierät vilisevät juuri EM-kisapaikan saavuttaneita Suomen futsalmaajoukkueen pelaajia ja joukkueet ovat huippuiskussa.

Tulikuuman ottelun/ottelut näet halutessasi livestriiminä https://solidsport.com/kadymiehet (6,90€/ottelu). Toinen välierä pelataan lauantaina 8.5. Klo 16.00 Tornion Putaan liikuntahallissa. Mikäli voitot ovat sen jälkeen 1–1, finaaliin menijä ratkaistaan samassa paikassa 9.5. klo 16.00.

Loistokotijoukkojen kapteeni Jari Niskavaara luottaa vahvasti KaDyn vahvuuteen ja siihen, että joukkue selvittää jomman kumman viikonlopun peleistä ja Jyväskylässä nähdään jälleen huippufinaali – ehkä juhlitaan jopa Suomen mestaruutta. Toisesta finaalipaikasta taistelevat FC Kemi ja Akaa Futsal, joka johtaa ottelusarjaa 1-0. Pesiksen suomensarjan otteluohjelmaa päivitetään edelleen ja pelit alkavat aikaisintaan 15.5. Kiri2020 pelaa suomensarjan itälohkossa.

Kuvat: Jarno Mäkinen

Start typing and press Enter to search