Loistotiimi – JyväsLentis

JyväsLentiksen nuoret joukkueet hakevat pelikokemusta sekä lentopallon juniorien että naisten 2-sarjan otteluista. JyLen A- ja B-juniorit muodostavat yhden harjoitteluryhmän. Mankolan ja Huhtasuon koulukeskuksissa harjoitellaan kokeneiden valmentajien johdolla 4-5 kertaa viikossa. Osa lukiolaisista osallistuu lentopallopainotteiseen liikuntavalmennukseen koulupäivien aikana ja kerran viikossa mennään porukalla punttisalille voimaa ja liikkuvuutta hakemaan. Harjoitusringissä on 28 iloista, 13-22-vuotiasta pelaajaa.

Loistokoti tukee joukkueita varsinkin vieraspelimatkoilla, jotka tehdään pikkubusseilla. Bussit lisäävät liikkumisen turvallisuutta ja yhdessä matkaamisen hieno tunnelma kantaa pelikentille asti. Bussin pre-game ja post-game -soittolistat ovat tyttöjen itse valitsemia.

A-ja B-juniorit pelaavat kansallisia SM-sarjojaan neljän-viiden joukkueen pooliturnauksina. Turnauksissa menestyneet joukkueet nousevat ylempään pooliin ja saavat aina kovempia vastustajia.

Naisten 2- sarjaa JyLen tytöt pelaavat muutamalla vahvistuksella täydennettynä.

Joulua odotellessa lentopallokausi on jo yli puolen välin, A-junioreissa on 3/5 ja B-junioreissa 4/6 turnausta takana. Naisten 2-sarjassa alkaa toinen sarjakierros.

Lentopallon otteluihin liittyy aina paljon onnistumisia ja unohtumattomia tilanteita, niin kentällä kuin kentän laidalla.

Suurin yleisö naisten-2 joukkueella oli Kouvolassa, kun otteluamme seurasi 132 maksanutta katsojaa, lohkon katsojakeskiarvo kaudella on 59 katsojaa. Osallistuimme Roosa nauha -keräykseen jokaisella ässäsyötöllämme.

 

 

JyväsLentis on kasvattajaseura. Otteluiden voittamista tärkeämpää on monipuolinen pelaajien ja nuorten kehittäminen. Näin saadaan lisää jyväskyläläislähtöisiä liigapelaajia ja terveitä liikunnasta kiinnostuneita aikuisia.

JyLen menestystä voi seurata netistä https://www.jyvaslentis.fi/joukkueet/n2-a-ja-b-tytot/ tai Facebookista https://www.facebook.com/JyLeN2/

Start typing and press Enter to search