Lyhyet varjot

Juhannusviikolla aurinko paistaa korkealta ja varjot ovat lyhyitä myös Palokan Kotipolulla.

Lassenpolun ensimmäinen, juuri valmistunut rivitalo herää eloon asukkaiden totutellessa uusiin  koteihinsa. Yksi hakee kahvikupin kanssa lasitetulta terassilta varjoisaa nurkkausta, toinen nauttii kesäauringon jokaisesta säteestä omalla pihanurmikolla. Kesä on kaikilla.

Loistokodin tiimi on huolehtinut siitä, että tuore nurmikko vihertää ja pensaat kukkivat terhakkaina, vaikka alkukesä on ollut kuiva ja paahteinen. Kasteluvettä on holvaantunut  kuutiotolkulla.

Tiistain sadekuuroja tuskin kukaan harmitteli. Virkistävät pisarat putoilivat elvyttävänä lääkkeenä ruohonkorsille ja angervonlehdille. Kosteus herätti vehreillä pihoilla tutun kesäsateen jälkeisen  tuoksun, jonka muistaa, kun sen kerran on haistanut. Nyt on kesä.

Lassenpolun asukkaat saivat muuttaa täysin valmiiseen, uuteen kotiin. He ovat asetelleet omat kukkasensa terasseilleen ja valmistautuvat keskikesän juhlaan – ensimmäiseensä tässä kodissa.

Sinäkin ehdit nauttia puhjenneesta kesästä Lassenpolun viimeistellyssä rivitalossa. Uusi kotisi odottaa perhettäsi muuttovalmiina Haukkamäentie 1:ssä: vielä voit valita väljän kaksion tai valoisan 4h+k+s -perheasunnon. Jokaisessa kodissa oma lasitettu terassi ja nurmetettu piha-alue istutuksineen aukeaa kohti päiväaurinkoa.

Eikä mitään, ellet tähän hätään ehdi mukaan. Uuden talon rakentaminen valmiin naapuriin on alkanut ja valmistuu ensi kesäksi.

Start typing and press Enter to search