Puustelli-kalusteet kruunaavat Loistokodin

Kansio
Loistokoti-rivitaloasunnon ostaessaan asiakas saa tulevaan kotiinsa arvostetun suomalaisen kalustevalmistaja Puustellin valmistaman keittiön ja kiintokalusteet.
Kaikki Puustelli-kalusteet tehdään Harjavallassa omalla tehtaalla. Puustelli Group Oy on kotimainen perheyhtiö, joka kuuluu jo vuonna 1920 perustettuun Harjavalta-konserniin. Puustelli Group Oy:llä on toimintaa myös Ruotsissa, Baltian maissa, Venäjällä, Iso-Britanniassa ja USA:ssa.
Kansio
Kansio
Puustelli on aina halunnut olla edelläkävijä. Uusimpana innovaationa on Miinus-mallisto, jonka runkomateriaali on kestävä, hajuton ja ekologinen biokomposiitti.
Puustellin nimeen on totuttu yhdistämään totta kai kotimaisuus, mutta myös laatu ja asiakasystävällisyys. Puustelli onkin tunnetusti ja tutkitusti vastuullinen kalustevalmistaja, joka ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon myös luonnon hyvinvoinnin ja energiansäästön.
Puustellilla on pitkät perinteet toiminnasta suurten rakennusyhtiöiden kanssa. Viime vuosina yhteistyö
paikallisten ja alueellisten rakennusyhtiöiden, kuten Loistokotien, kanssa on laajentunut. Puustellin rakentajayhteistyöstä vastaa yhtiön projektimyynti, jolla on omat toimipisteet kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, myös Jyväskylässä.
Kansio
Projektipäällikkö Torsti Vähämäki korostaa Puustellin projektimyynnin kalusteosaamista; ammattitaitoinen henkilökunta palvelee aina viimeisen ruuvin asennukseen asti. Monet rakentajat haluavatkin myytäviin asuntoihin täydellisen kalustetoimituksen Puustellin omien asentajien asentamana. Tarvittaessa rakennusurakoitsijan asiakas voi käyttää Puustellin muutospalvelua halutessaan muutoksia rakennuttajan suunnitelmaan. Mutta ei sääntöä ilman poikkeusta!
– Loistokodit ovat erittäin pitkälle suunniteltuja ja niinpä rakentajan omat miehet asentavat toimittamamme kalusteet paikalleen ja toteuttavat tarvittaessa myös muutostoiveet. Jari Niskavaaran
tuotanto on lähtökohtaisesti huipputasoa – laadukkaasti ja pitkälle suunniteltua, joten muutostarpeita ei juuri ole, Vähämäki kehaisee.
Vähämäen mukaan Loistokotien ja Puustellin ajatusmaailmat yhtyvät laadukkuutta tavoitellessaan.

Start typing and press Enter to search