Puustellin ja Loistokodin yhteinen ideologia

”Aina voi tavoitella vielä parempaa”

Loistokoti-yrittäjä Jari Niskavaara on valinnut ympärilleen alansa johtavia asuntorakentamisen ja -sisustamisen osaajia. Kaikkiin loistokoteihin asennetaan esimerkiksi Puustellin keittiöt ja kiintokalusteet. Myyntipäällikkö Torsti Vähämäki Puustellilta kertoo, että Loistokodin ja Puustellin yhteistyössä tärkeää on tavoitteiden yhdensuuntaisuus. Kumpikin haluaa tarjota parasta laatua. Kumpikaan ei pysähdy, vaikka on jo löytänyt tavan tuottaa laadukkaita koteja ja niihin huippulaatuisia kalusteita. Aina voi tavoitella vielä parempaa ja oppia uutta.
– Kuuntelemme asiakkaita ja otamme opiksemme. Mietimme ja suunnittelemme yhdessä uutta – materiaaleja, värejä ja kokonaisuuksia. Tuotteet ja ratkaisut uudistuvat niin tehtaalla kuin uusissa kodeissakin.

Vähämäki sanoo, että yhteisiin arvoihin kuuluvat muun muassa ekologisuus ja puhdas huoneilma. Puhtaus ja myrkyttömyys lähtee rakenteista; tuotteita testataan jatkuvasti ja valitaan vain puhtaita materiaaleja. Hyvään rakentajayhteistyöhön kuuluu myös joustavuus. Isokin toimittaja taipuu yksilöllisiin ratkaisuihin.
– Rakentaessa suunnitelmat aina elävät ja vielä rakennusvaiheessakin voi tulla yllätyksiä, esimerkiksi muutoksia mittoihin. Emme jätä rakentajaa pulaan, vaan suunnittelijamme auttavat pienissäkin muutostarpeissa, Vähämäki vakuuttaa.

Puustelli-kalusteet valmistetaan Suomessa, omalla Harjavallan tehtaalla. Puustelli kuuluu Harjavalta-konserniin, joka on jo vuonna 1920 perustettu suomalainen perheyhtiö. Yhtiöllä on toimintaa myös Ruotsissa, Baltian maissa, Venäjällä, ja USA:ssa.

Start typing and press Enter to search