Upea vaihtoehto omakotitalolle

Tökkiikö jo lumityöt? Oletko käynyt katolla keventämässä kuormaa?

Tai alkaako kesä stressata: nurmikonleikkuu, – kastelu, rännien putsaus ja epäily, mikä nurkka seuraavaksi kaipaa kohennusta.

Meillä on erinomainen vaihtoehto omakotiasumiselle: uusi viiden huoneen loistokoti – 110,5 tehokasta rivitaloneliötä – odottaa isäntäperhettä huippupaikalla Palokan palveluiden ja alakoulun vieressä. Silti omassa rauhassa, erinomaisten ulkoilumaastojen keskellä.

Asunto on huolella rakennettu laadukkaista materiaaleista. Sisustussuunnittelija on vastannut kodin ilmeestä ja väreistä. Uudella isäntäperheellä on käytössään moderni kodintekniikka, Gramin kodinkoneet ja Puustellin kalusteet keittiössä, keskuspölynimuri, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.

Asut kuin omakotitalossa – lukuunottamatta sitä, että kiinteistönhuolto huolehtii lumitöistä sekä rakennusten ja pihojen kunnosta.

Huoneistokohtainen sähkön-, veden- ja kaukolämmön mittaus varmistaa, että maksat vain sen, mitä kulutat, et naapurin ylilämmittämistä. Se takaa myös kohtuulliset yhtiövastikkeet.

Tämä helmi on osa Palokan Kotipolun viihtyisää kokonaisuutta, viime vuonna valmistunutta Elinanrinnettä.

Ensi kesänä on viereen, mutta omaan rauhaansa valmistumissa kuusi Lassenpolun laadukasta rivitalohuoneistoa, joista yksi asunto on jo valmistunut esittelyasunnoksi.

Kotipolun kokonaisuuteen sekä Elinanrinteen ja Lassenpolun asuntoihin voit tulla tutustumaan sovittaessa milloin tahansa.

Nämä Loistokodit löytyvät Palokan Haukkamäestä, Haukkamäenkujalta. 

Start typing and press Enter to search