Valoa ja lämpöä LoistokodeissaKevät ja kesä merkitsevät valoa ja lämpöä. Miten upeasti päiväaurinko paistaakaan taas Loistokotien isoille, lasitetuille terasseille ja sulattelee pihasta ja metsästä viimeisiä lumia.

Nyt viimeistään kannattaa piipahtaa Palokan Kotipolulla tutustumassa tulevaan kotiisi. Yrittäjä Jari Niskavaara on yhdessä OP Kiinteistökeskuksen Sisustuspisteen kanssa kalustanut ja sisustanut yhden Loistokoti-asunnon esittelyasunnoksi, jossa voit kuvitella lainakalusteiden tilalle omat tai tulevat kalusteesi. Miettiä, miten lapset nauttisivat leikeistään valoisalla terassilla ja sen edessä olevalla nurmialueella tai koulumatkasta puistokujia pitkin Keski-Palokan kouluun. Viimeisiä Kotipolun Loistokoteja viedään nyt.

Ensi kesänä valmistuvat Lauranpolun talot ovat näillä näkymin Kotipolun viimeiset. Vielä ehdit saada kodin kivenheiton päässä koulusta ja päiväkodista tai Palokankeskuksen erinomaisten kaupan palveluiden naapurista. Kannattaa piipahtaa tutustumassa. Kesän jälkeen Loistokoti-tiimi siirtyy Lohikosken Niittytielle, johon Arkkitehtipalvelu suunnittelee jo uusia, nykyaikaisia ja maisemaan sopivia rivitalokoteja. Niistä tuonnempana lisää.

Rakentaja ja OP-Kiinteistökeskuksen Markus Tammiruusu esittelevät As Oy Lassenpolkua ja Lauranpolkua
Su 14.4 klo.15.00-16.00 ja Ma 15.4 klo.17.00-18.00

 

 

 

Start typing and press Enter to search