Vehmaan Lohikosken Kultaniitty on valmis.

loistokoti-blog-2-vehmaan-lohikoski-1
loistokoti-blog-3-vehmaan-lohikoski-1
loistokoti-blog-1-vehmaan-lohikoski-1

Niittytien Kultaniitty Lohikoskella on täysin valmis ja uudet asukkaat asettuneet koteihinsa. Kaikki asunnot ovat saaneet ensimmäiset omistajansa syksyyn valmistautuvan Lohikosken vehreästä ympäristöstä.

Loistokoti-yrittäjä Jari Niskavaaran periaatteena on rakentaa asunnot ympäristöineen niin valmiiksi kuin se urakoitsijalle on mahdollista – yhteistyökumppaneita käyttäen. Asuntojen, autokatosten ja kulkuväylien lisäksi myös pihat on viimeistelty asukkaiden käyttöön. Onpa kaupungin omistama tontin ulkopuolinen aluekin saanut nurmipeitteen.

Ensimmäiset istutukset tontille, luhtitalon ympäristöön laitettiin jo kesällä 2020 ja ne ovat juurtuneet erinomaisesti paikoilleen. Rivitalojen ympäristöt ja istutukset on laitettu kuntoon kuluneena kesänä, elokuun sateiden ansiosta niidenkin pensaat ja perennat vihertävät terhakkaina luoden silmäniloa ja viihtyisyyttä asukkaiden uuteen kotiympäristöön.

Lohikosken kaupunginosa Palokka-järvineen on jo sellaisenaan vehmas viherympäristö luonnosta nauttiville. Lähipalvelut löytyvät jopa luontopolkujen varrelta ja Jyväskylän keskusta tai Seppälän kauppakeskittymäkin ovat parin kilometrin päässä.

Kultaniityn ympäristöä ihaillessa pohdiskelemme Jari Niskavaaran kanssa elämän ja yrittämisen monimuotoisuutta. Kultaniitty on valmis, mitä seuraavaksi?

Aina arvoituksellinen yrittäjä myöntää, että suunnitelmia on. Mitä ja millaisia, sitä ei kuulemma vielä voi paljastaa. Kaikenlaisia huhuja on ollut liikkeellä.

Start typing and press Enter to search